Healing

REIKI HEALING

Helande kraft-Inre styrka


Reiki - betyder livsenergi och healingen aktiverar ett helande inifrån dig själv. Healing är ett sätt att återställa balansen i sinne, kropp och själ som gör att kroppen snabbare läker.


Har du ofta ont i magen, huvudvärk? Inre stress? Spänningar och värk i rygg och axlar. Mentala spänningar sätter sig ofta fysiskt i kroppen på olika sätt.VAD ÄR DISTANSHEALING?


Det är ett sätt att återställa balansen i sinne, kropp och själ. Healing är enkelt uttryckt överföring av positiv energi.


Jag hjälper dig att få energierna att flöda fritt i din kropp och tar bort blockeringarna som ofta orsakar obalans och smärta i kroppens organ.


Reiki healing är en avkopplande stund där du bara sätter dig eller lägger dig ner på tiden som vi bestämt via mail och tar emot vid distanshealing.


Man kan aldrig utlova att healing är botande, många gånger upplever däremot  klienten ett lindrande. Detta är viktigt att känna till. Healing kan aldrig göra någon form av skada!


Om du har behov av traditionell sjukvård så är healing aldrig en ersättning för det. 


Enligt alternativvårdslagen får jag inte behandla cancersjuka, diabetessjuka och personer med anmälningspliktiga sjukdomar.


Det kan hända att jag får information som kan vara viktig för dig under healingen och det skriver jag ner och skickar i ett mail till dig.


Efter healingen drar jag ett änglakort till dig och ger dig ett budskap som du får via mailen.
Se fliken Priser för mer information