Om


Om mig

Hej och välkommen till min sida!


Jag heter Anne men kallar mig för Anjara och har varit medial och intuitiv sedan barnsben och alltid varit en sökare, alltid känt mig annorlunda och varit en ensamvarg även om jag hade vänner.


På den tiden pratade jag aldrig om det jag kände och upplevde utan tryckte tillbaka allt.


I min ungdom så visste jag inte riktigt vad som var min grej men jag  köpte min första tarotlek men la den åt sidan då jag började gå på lite helgutbildningar för att utforska och utveckla min medialitet. Jag fick då till mig genom min första mediumutvecklingskurs med mediet Elinor Hedlund att det här är något jag borde utveckla mer. Jag fortsätter hela tiden min utveckling genom utbildningar men lär mig mycket på vägen genom det personliga mötet.


När jag väl fortsatte min resa fick jag höra att jag var en "healer" och att mina händer var speciella. Detta gjorde att jag 2007 gick en utbildning i Reiki-healing och senare blev jag även initierad Deeksha-givare hos mediumet Eeva-Kaarina Ahlström.


För ett antal år sedan var jag med om en bilolycka och då hade jag verkligen änglarna med mig och som man brukar säga "änglavakt". Sen den dagen har jag vetat och känt vad jag vill hålla på med.


Jag hade under flera år själv haft kontakt med ett medium som heter Annica Chamara Back och hon kunde bara bekräfta att jag var på rätt väg.


Allt detta följdes av att jag gick en utbildning i Änglakortsläsning och är diplomerad Änglakortsläsare och vägleder dig med hjälp av mina underbara Änglatarot och min intuition.


Jag fortsatte min utveckling och nu kan jag titulera mig CERTIFIERAD ÄNGLAKORTSLÄSARE.


Jag är din andliga vägledare, healer och din samtalspartner. Jag vägleder dig genom samtal, änglatarot, änglakort samt min intuitiva förmåga.


Genom vårt samtal kan jag ge dig healing eller sända på distans efter att vi kommit överens om en tid.


Jag har även en sida på facebook där jag drar och tolkar ett änglakort med min ituition. Du kan söka på Anjaras Vägledning för dagen och ansöka om medlemsskap i den privata gruppen.


Du kan boka en tid genom att lämna ett meddelande på min bokningstelefon nr 076-404 65 53 eller skicka ett sms så hör jag av mig så snart jag kan.