Healing

REIKI HEALING

Helande kraft-Inre styrka


Reiki - betyder livsenergi och healingen aktiverar ett helande inifrån dig själv. Healing är ett sätt att återställa balansen i sinne, kropp och själ som gör att kroppen snabbare läker.


Har du ofta ont i magen, huvudvärk? Inre stress? Spänningar och värk i rygg och axlar. Mentala spänningar sätter sig ofta fysiskt i kroppen på olika sätt.VAD ÄR DISTANSHEALING?


Det är ett sätt att återställa balansen i sinne, kropp och själ. Healing är enkelt uttryckt överföring av positiv energi.


Jag hjälper dig att få energierna att flöda fritt i din kropp och tar bort blockeringarna som ofta orsakar obalans och smärta i kroppens organ.


Reiki healing är en avkopplande stund där du bara sätter dig eller lägger dig ner på tiden som vi bestämt via mail och tar emot vid distanshealing.


Man kan aldrig utlova att healing är botande, många gånger upplever däremot  klienten ett lindrande. Detta är viktigt att känna till. Healing kan aldrig göra någon form av skada!


Om du har behov av traditionell sjukvård så är healing aldrig en ersättning för det. Bäst resultat får man om man upprepar behandlingen 2-3 gånger. Om du bokar alla gångerna på en gång får du rabatt 25 % på det totala beloppet.


Enligt alternativvårdslagen får jag inte behandla cancersjuka, diabetessjuka och personer med anmälningspliktiga sjukdomar.


Det kan hända att jag får information som kan vara viktig för dig under healingen och det skriver jag ner och skickar i ett mail till dig.


Efter healingen drar jag ett änglakort till dig och ger dig ett budskap som du får via mailen.


Tidsbokning via mail på info@anjara.se eller på min

bokningstelefon nr 076-404 65 53, prata in ett meddelande eller skicka ett sms så återkommer jag så snart jag kan.


https://www.facebook.com/www.anjara.se/Healing behandlig hemma hos dig


Vill du boka in en behandling hemma hos dig så tar jag med mig mitt bärbara behandlingsbord. Om du hellre föredrar det så går det lika bra sittandes på en stol.


Under en behandling känner jag efter vad just du behöver hjälp med,

d v s var dina blockeringar sitter.


Hur går det till?


Jag börjar alltid med att berätta vad jag ska göra, allt för att du ska känna dig bekväm.


Du lägger dig sen ner på bordet på rygg och jag placerar mina händer i olika positioner på kroppen.


Vi börjar med framsidan och sen lägger du dig på magen. Du behåller dina kläder på under behandlingen. Behandlingen tar ca 1 timme och efteråt pratar vi om vad du kände.


Jag åker bara inom Eskilstuna med omnejd och kan bara frakta bordet ett par våningar utan hiss.Du är varmt välkommen med att boka en tid på info@Anjara.se

Det är förskottsbetalning som gäller.Se fliken Priser för mer information